De momenten die ik het meest koester zijn de momenten waarop een bijzonder iemand, meer in mij zag dan dat ik op dat moment in staat was om in mezelf te zien. Iemand die een rotsvaste commitment had op mijn grootsheid en die het simpelweg niet accepteerde dat ik me kleiner voordeed dan dat dat ik werkelijk was. 

 

Heb jij je ooit afgevraagd waarom iedere topsporter of marktleider een coach heeft.?


Winnaars laten hun lot niet over aan toeval. Ze nemen het heft van hun leven in eigen hand, staan met open ogen in de realiteit en creëren hun eigen spelregels. 

 

Ik eis 1000% en geef  1000%. Minder simpelweg zonde van het meest kostbare wat we hebben, tijd.

 

Het werk moet je zelf doen. Maar als je laat zien dat je toegewijd bent, sta ik rotsvast aan je zijde met daadkracht en help je te blijven focussen op de acties die jouw leven transformeren.

 

Niemand is perfect, maar ik eis excellentie van je. “GRID” zodat jij als een pitbull vastbijt  en niet loslaat totdat jij exact datgene hebt bereikt waar jouw ziel van gaat stralen. 

 

Ik ben er klaar voor. De vraag is… ben jij er klaar voor je succes niet over te laten aan  toeval en ben je bereid jezelf in context te plaatsen waarin je niets anders kunt dan slagen?

 

Als je een innerlijke “JA” voelt, zet het om tot actie en neem nu contact op. 

Succes wordt gecreëerd door te “DOEN”.

 

Ik kijk ernaar uit je te spreken.

Laurens Bon

Owner CBP Innovations


"Esra is one of a kind. The type of power woman :) who identifies the weak spots of an entrepreneur immediately and empowers to quickly get you in the field as she puts it. The coach who doesn't take no for an answer and motivates to be the strongest leader you possibly can be. If you want to reach your maximum potential as entrepreneur, I would recommend Esra."