BUSINESS VISION

"He who has a WHY can bear any HOW" - Victor frankl

verscherp de koers van je bedrijf

Vraag jij jezelf wel eens af waarom je het lastig vindt om te doen wat nodig is? De zeer inspirerende quote van Victor Frankl grijpt de essentie van daadkracht als geen ander. "He who has a WHY can bear any HOW" - Vrij vertaald: Hij die een waarom heeft, kan iedere hoe aan. Het niet waar je naartoe gaat, maar waar je vandaan komt wat dat bepaald in welke mate je bewust of onbewust kiest voor zelfsabotage of voor succes.

 

In dit programma gaan we diep in het WAAROM van je onderneming. Pas wanneer je de wortels van je onderneming voelt kun je staat van de ruggengraat van je onderneming echt bepalen. Dit inzicht is cruciaal om een toekomstbestendige koers voor je onderneming te creëren. In dit programma dien je bereid te zijn om kritisch te kijken naar zowel je bedrijf als je persoonlijke leven. Aan het einde van dit programma heb je een blauwdruk ontwikkelt met de eenvoud van een kind en de kracht van een marktleider.

 

Dus is het voor jouw tijd om een onderneming te creëren of je huidig bedrijf te transformeren tot datgene waar jouw ziel naar verlangt? En wil jij glashelder voor ogen hebben hoe je vanuit je huidige situatie zowel je bedrijf als je persoonlijke leven kunt transformeren tot een meesterwerk waar je energie en krijgt en die je voldoening geeft?

 

Schrijf je dan nu in.

programma inhoud

 Kick DAG  

Een intens en intiem weekend van brutale eerlijkheid over jouw WAAROM.

online coaching

Wekelijks bouw je aan jouw praktische blauwdruk voor jouw bedrijfssucces.

slot dag

Een bijzonder moment waarin jij laat zien waar jij bereid bent door het vuur te gaan.

Zeer binnenkort wordt de locatie en tijdstip gecommuniceerd voor de start van dit programma. Echter kun jij je al op de wachtlijst laten zetten. Ik kan me voorstellen dat je ook vragen hebt... Voel je vrij om in contact te treden. Boek je gratis 20 min telefoon gesprek en stel al je vragen direct aan mij. Ik kijk ernaar uit je te spreken. 

"your playing small does not serve the world"

"There is nothing enlightened about shrinking so that other people won't feel insecure around you." 

- Marianne Williamson