BUSINESS VISION

"He who has a WHY can bear any HOW" - Victor frankl

verscherp de koers van je bedrijf

Vraag jij jezelf wel eens af waarom je het lastig vindt om te doen wat nodig is? De zeer inspirerende quote van Victor Frankl grijpt de essentie van daadkracht als geen ander. "He who has a WHY can bear any HOW" - Vrij vertaald: Hij die een waarom heeft, kan iedere hoe aan. Het is niet waar je naartoe gaat, maar waar je vandaan komt, wat bepaald in welke mate je bewust of onbewust kiest voor zelfsabotage of voor succes.

 

In dit programma gaan we diep in het WAAROM van je onderneming. Pas wanneer je de wortels van je onderneming voelt, kun je  de staat van de ruggengraat van je onderneming echt bepalen. Dit inzicht is cruciaal om een toekomstbestendige koers voor je onderneming te creëren. In dit programma dien je bereid te zijn om kritisch te kijken naar zowel je bedrijf als je persoonlijke leven. Aan het einde van dit programma heb je een blauwdruk ontwikkeld met de eenvoud van een kind en de kracht van een marktleider.

 

Dus is het voor jou tijd om een onderneming te creëren of je huidig bedrijf te transformeren tot datgene waar jouw ziel naar verlangt? En wil jij glashelder voor ogen hebben hoe je vanuit je huidige situatie zowel je bedrijf als je persoonlijke leven kunt transformeren tot een meesterwerk waar je energie van krijgt en die je voldoening geeft?

 

Schrijf je dan nu in.

"your playing small does not serve the world"

"There is nothing enlightened about shrinking so that other people won't feel insecure around you." 

- Marianne Williamson