GEEF EEN BIJZONDER GESCHENK...


wat kan degene die dit geschenk ontvangt verwachten?

De ondernemer die dit geschenk ontvangt, kan verzekerd zijn van "High-Quality" coaching gericht op zijn/haar grootste uitdaging. Aan het einde van de sessie is degene die gecoached is in het bezit van concreet direct toepasbare tools voor snel resultaat. Deze sessie is vrijblijvend en de persoon zal niets "aangesmeerd" worden. Dit past niet en werkt niet bij deze vorm van coaching. Innerlijke motivatie is namelijk een basisvoorwaarde voor coaching en het werkt niet wanneer iemand "overtuigd" is.

WELKE INDRUK LAAT IK ACHTER MET DIT GESCHENK BIJ DE ONDERNEMER?

Welke indruk iedere ondernemer heeft is zeer subjectief, dus kunnen we hier eenduidig antwoord op geven. Wat ik wekelijks zie gebeuren is dat er een oprechte waardering ontstaat voor degene die het geschenk heeft gegeven. Het komt namelijk zelden voor dat een ondernemer zichzelf deze ruimte gunt om echt vanaf een afstand naar zichzelf en zijn onderneming te kijken samen met een professional. Dit is een gebaar met weinig woorden om te laten zien dat je wilt dat het succes van de ondernemer toeneemt.

WAT IS HET ADDERTJE ONDER HET GRAS? ZAL DEGENE DIE IK DIT GESCHENK GEEF  "VERKOCHT" WORDEN? Waarom zijn er geen kosten aan verbonden?

Ik krijg deze vraag vaak en het is ook begrijpelijk. Er is geen adder onder het gras. Alles is transparant en helder. Het gesprek is 100% vrijblijvend en aan het einde van het gesprek zijn er 3 opties mogelijk: 

 • Optie 1: Dat is dat één van ons ontdekt tijden het gesprek dat dit geen match. Komt weinig voor maar mocht dit het geval zijn dan beëindigen we de sessie en gaat ieder weer zijn eigen weg.
 • Optie 2 : Dat iemand dit zeer waardevol vindt en besluit om zelf aan de slag te gaan met de aangereikte tools. Wekelijks krijg ik berichten binnen van mensen die de tools hebben geïmplementeerd en hun successen terugkoppelen die ze zelfstandig met de tools hebben bereikt. 
 • Optie 3 : Dat iemand zelf wil weten wat het zou betekenen om met mij samen te werken  of om deel te nemen aan één van de programma's. Dit zal nooit vanuit mij komen aangezien intrinsieke motivatie een fundamentele bouwsteen is voor een succesvolle samenwerking.hOE WERKT HET GEVEN VAN DE VOUCHER? WAT MOET IK DOEN?

 • STAP 1 : ACTIVEER DE VOUCHER : Dit doe je simpelweg door de gegevens in te vullen van jezelf en van degene aan wie jij het geschenk wil geven. Wanneer je dit hebt gedaan, is de voucher automatisch geactiveerd.


 • STAP 2 : 15 MIN GESPREK : Degene die het geschenk gaat ontvangen zal een mail ontvangen waarin aan wordt gegeven dat jij hen dit bijzondere geschenk wilt geven. Ze worden uitgenodigd voor een 15 min. durend telefonisch gesprek. Wanneer er een match is van beide kanten wordt er ter plekke een afspraak ingeplant voor een 1,5 uur durende coaching sessie. 


 • STAP 3 : DE COACHING SESSIE : De sessie vindt plaats en aan het einde van de sessie zul jij een bedankbericht ontvangen als blijk van dankbaarheid dat je dit mogelijk hebt gemaakt.

is er een selectieprocess? OF is het automatisch dat de sessie doorgaat?

Er is zeker een selectieproces. Allereerste dient iemand een ondernemer te zijn. Vervolgens zal er in het 15 minuten telefoongesprek worden nagegaan of iemand een intrinsieke motivatie heeft voor het ontvangen van coaching. Ook zal er gekeken worden naar de vraag / uitdaging en of deze passend is binnen deze context. Indien het een match is voor beiden, zal de coaching sessie van 1,5 uur worden ingepland. 


Dien ik van tevoren de uitdaging van de ondernemer te weten?

Nee. Tijdens het 15 min gesprek zullen we zelf hier ruimte voor maken en hier achterkomen. Tevens in het kader van discretie is het niet nodig om dit van tevoren te weten.


WAT IS JOUW EXPERTISE? WAAR HELP JE ONDERNEMERS HET BESTE BIJ?

Ik werk met zeer toegewijde ondernemers die krachtige resultaten willen in zowel hun zakelijke als hun persoonlijke leven. Dit doe ik door ze te helpen :

 • kraakhelder voor ogen te hebben en te houden wat ze willen en wie ze willen zijn.
 • af te komen van alles wat hun groei en/of resultaat in de weg staat
 • in korte tijd massale en strategische acties te ondernemen, zodat ze in de kortst mogelijke tijd komen van waar ze nu zijn naar waar ze willen zijn. 


Ik werk tevens met zorgprofessionals met zelfstandige praktijken. Meer informatie hierover is te vinden op www.zorgxfactor.nl. Hier help ik bevlogen zorgondernemers aan meer tijd, meer kwaliteit, meer winst en een meer balans tussen hun praktijk en hun privéleven. Dit doe ik door ze te helpen:

 • weer in contact te komen met hun authentieke visie als zorgprofessional maar vooral ook als mens.
 • af te komen van alles wat de groei van hun praktijk, hun team, hun patiënten en zichzelf in de weg zit.
 • in korte tijd massale en krachtige acties te ondernemen, zodat ze in de kortst mogelijke tijd, zorg leveren 100% naar hun voorwaarden. 

Zie voor meer informatie: www.zorgxfactor.nl.Wat is het type coaching wat verwacht kan worden?

Hier ontvang je Resultaatgerichte Coaching. Het doel is niet dat degene die de coaching ervaart zich "goed voelt". Sterker nog, vaak voelt degene die gecoacht wordt gehoorlijk wat knopen in de buik. Het gaat om resultaat en om de benodigde acties om dit resultaat te bereiken. De coaching is geïnspireerd  op de methodologie van Straight Line Coaching en is tevens een combinatie van holistische modaliteiten waarbij zowel het bewuste als het onderbewuste worden aangesproken.

KAN IK DEZE VOUCHER VOOR MEZELF GEBRUIKEN?

Mits jij een ondernemer bent, kun jij deze voucher voor jezelf gebruiken.