DANS

& TRANSFORMEER

JE LIJF EN BEDRIJF

Dans! BOOST JE LIJF EN JE BEDRIJF


Dans is een ongekend effectief middel om te belichamen wie je wilt zijn. Je herkent dit vast wel. Je weet dat je de telefoon op moet pakken, maar kiest om een mail te schrijven.  Je weet dat je op die persoon af dient te lopen, maar je twijfelt en je kans is weg. Of je weet dat je veel krachtiger kon optreden in die onderhandeling maar om welke reden dan ook heb je het niet gedaan. 


Beweging zonder belichaming is geen dans. Dans is de fysieke manifestatie van je ziel, of anders gezegd de grotere versie van wie jij nu verkiest te zijn. Dus simpel gezegd, met dans train je jezelf om de grotere versie van jezelf steeds meer toe te laten. Wanneer lef, daadkracht, energie en commitment je  innerlijke thuishaven worden is het behalen van je doel simpelweg een kwestie van tijd.


Om deel te nemen aan dit programma is het geen vereiste dat je "kunt dansen". De enige vereiste is een ijzersterke wil om zowel je lijf als je bedrijf naar het volgende niveau te brengen.


Dus, ben je klaar voor jouw next level van bezieling, belichaming en bedrijfssucces? 


Hier sta je niet alleen voor deze uitdaging. Samen met een een groep toegewijde ondernemers ga je letterijk jouw grootste uitdaging aan.

"your playing small does not serve the world"

Benieuwd wanneer jij Esra kunt ervaren en authentiek zakelijk kunt netwerken met bevlogen ondernemers tijdens events? Schrijf je dan nu in voor de Nieuwsbrief