ACTION BOOTHCAMP

focus * daadkracht = snel resultaat

VERVANG JOUW "LATER" DOOR "NU"

Uitstellen. Wie kent het niet? Je hebt een taak, het is belangrijk maar toch doe je het  "Later". En later wordt ooit, en ooit wordt nooit. Hoeveel zaken stel je uit? Hoeveel zaken zeg je te willen doen maar heb je tot op heden niet gedaan? Wij mensen zijn ongelooflijk creatief in het verzinnen van smoesjes. We overtuigen onszelf op alle mogelijke manieren dat het nu niet verstandig is om te rennen omdat het regent of omdat het koud is. We praten het goed waarom we kozen om met een nieuwsbrief bezig te zijn, in plaats van te telefoneren en rendabele zaken te doen.


Succesvol ondernemen is in essentie heel simpel. Het is een kwestie van doen. Vaak maken we ons wijs dat we geen fouten willen maken. Maar iedereen weet dat je al doende leert, dus ook als ondernemer. Perfectie is de meedogenloze moordenaar van dromen. 


In dit programma ga jij je 45 dagen lang als een pitbull vastbijten in de kerntaken van je onderneming. Je gaat je met lazerfocus richten op de aspecten van je onderneming die significant resultaat opleveren. De rest is simpelweg geen prioriteit. 


Hoe zou jou leven veranderen, wat voor een impact zou het hebben op je bedrijf als jij de komende 45 dagen... op ieder moment "later" zou vervangen door "NU"?


Klaar voor snel resultaat? Schrijf je dan nu in.

"your playing small does not serve the world"

"There is nothing enlightened about shrinking so that other people won't feel insecure around you." 

- Marianne Williamson