TRANSFORM

BODY & BUSINESS BEFORE & AFTER


Veel mensen willen bijvoorbeeld een strak lichaam. Maar slechts enkelen zijn bereid te trainen. Als je lichaam in staat is om in 9 maanden van zaad naar zoogdier te gaan, dan ben ook jij in staat om in 9 maanden je bedrijf te transformeren. Dus hoe zou jij jezelf en je bedrijf in 9 maanden vanaf nu willen zien? Stel dat over 9 maanden het rode gordijn open gaat en jij hier doorheen loopt, alle spotlichten staan op jou.... welk verhaal zou je willen vertellen?


In dit programma krijg je letterlijk de kans om  held te zijn van je eigen leven en bedrijf. Let wel op. Dit vergt serieuze lange termijn commitment. Resultaten behalen zichzelf niet. Dus de kernvraag is:


" HOW BAD DO YOU WANT THIS?"

...Hoe graag wil je het...


Winnaars voegen daad bij het woord. Een professional was ooit een amateur. Alleen hij heeft doorgezet waardoor hij geen amateur is gebleven. Dus wil je weer trots zijn op jezelf. De vloer vegen met je eigen excuses en gewoon gaan voor wat je wilt? Download de brochure en schrijf je in voor een kennismakingsgesprek.


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

sneak preview PROGRAMMA INHOUD

 Kick Off   LIVE DAG 

Een intens en intiem weekend waarbij je brutaal eerlijk kijkt naar jezelf, wie jij nu bent en wie jij wilt zijn in je onderneming. In aanwezigheid van betrokken groepsgenoten ga jij staan waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

wekelijkse coaching

Consistentie is de sleutel tot succes. Middels wekelijkse online coaching houden we jouw koers nauw in de gaten. Een doel behaalt zichzelf niet. Pittige sessies waarin je uitgedaagd wordt om jezelf te laten zien en resultaten te behalen.

MAANDELIJKSE TRAININGSDAG 

Iedere strijder dient zijn batterij op te laden. Deze dag voel je de warmte en kracht van jezelf en de groep. Herinner je waarom en ruim mentale obstakels op om weer zonder terughoudendheid door te gaan.

results Party event

We werken hard. We feesten hard. Resultaten moeten royaal gevierd worden. Ook hier mag je gezien en gevierd worden. Wat wordt het "before-&after" verhaal van jouw onderneming? Hoe zou het voor je zijn om terug te kijken en jezelf te verbazen? 

Momenteel is het nog niet mogelijk in te schrijven voor het programma. Binnenkort zal de inschrijving openen.

Navigation


KVK 711 95 955 

BTW NL 002 297 866 B67

IBAN NL 88 KNAB 0256 8266 76