VISIE

90 DAGEN PROGRAMMA 

INHOUD & UITLEG

Vraag jij jezelf wel eens af waarom je het lastig vindt om te doen wat nodig is? Victor Frankl grijpt de essentie van daadkracht als geen ander. "He who has a WHY can bear any HOW" - Vrij vertaald: Hij die een waarom heeft, kan iedere hoe aan. Het is niet waar je naartoe gaat, maar waar je vandaan komt wat bepaald in welke mate je bewust of onbewust kiest voor zelfsabotage of voor succes.

 

In dit programma gaan we diep in het WAAROM van je onderneming. Pas wanneer je de wortels van je onderneming voelt kun je de  ruggengraat van je onderneming verstevigen. Dit inzicht is cruciaal om een toekomstbestendige koers voor je onderneming te creëren. In dit programma dien je bereid te zijn om kritisch te kijken naar zowel je bedrijf als je persoonlijke leven. Aan het einde van dit programma heb je een blauwdruk ontwikkelt met de eenvoud van een kind en de kracht van een marktleider.

 

Dus is het voor jouw tijd om een onderneming te creëren of je huidig bedrijf te transformeren tot datgene waar jouw ziel naar verlangt? En wil jij glashelder voor ogen hebben hoe je vanuit je huidige situatie je bedrijf transformeert tot een meesterwerk waar je energie van krijgt en die je voldoening geeft?