maandag
11 MEI 2020  -  20:30 uur

DANS EN BOOST JE MINDSET ONLINE

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

KOM IN CONTACT MET JE INNERLIJKE KRACHT EN
VERSTERK JEZELF, JE BEDRIJF EN JE OMGEVING

inhoud online workshop

Ben je een ondernemer en wil je weer in contact komen met je lichaam, ontladen en je kracht voelen? Wil je leren hoe de wijsheid van je lichaam in te zetten om met daadkracht op te komen dagen in deze tijden? Wil je netwerken met andere ondernemers, je zelf en anderen versterken? 


Deelnemen aan een online dansworkshop kan spannend zijn. "Kan ik wel dansen", "Wie kom ik tegen", "Wat zullen de anderen van me denken", "Oei, ik kom in beeld / wordt gezien".... Heb je ook die gedachten. 


De tijd waar we in leven vraagt nu meer dan ooit dat je op komt dagen in je volle zijn. Dat je jezelf laat zien en doet wat nodig is en wat jouw dient en het grotere geheel dient. Tijdens deze workshop zullen er zowel fysieke als mentale tools met je gedeeld worden die je direct kunt toepassen om jezelf en je omgeving te versterken. Tools die je helpen om te gaan met die innerlijke conversatie die ervoor zorgt dat je verzwakt, verstart en de wereld ontneemt van jouw kracht. 


Kom, dans, leer, deel en versterk je netwerk. Er is geen danservaring nodig. Het gaat niet om het aanleren van passen, maar om het ervaren van jouw innerlijke kracht als ondernemer. 


Het enige wat nodig is, is een open mindset, bereidheid om uit je comfort zone te stappen en de wil om meer kracht te ervaren in de dagelijkse leven en in je onderneming.

15 MIN. Introductie

Geen dans ervaring nodig. Het gaat om de kracht in jezelf te voelen en niet om het "goed uitoefenen van pasjes". 

2 * 20 MIN. DANSEN

Geen dans ervaring nodig. Het gaat om de kracht in jezelf te voelen en niet om het "goed uitoefenen van pasjes". 

30 MIN. LEZING

Lezing over hoe je lichaam je kan helpen om in deze kritische tijden de juiste keuzes te maken binnen je bedrijf.

20 MIN. NETWERKEN

Online ronde - tafel - groepen die gerouleerd worden zodat je diverse ondernemers ontmoet.