Krachtig De Crisis Door

bekrachtig jezelf met dans
- focus -
handel met daadkracht

De maand april staat in het teken van geven. Alles op deze pagina wordt in de Maand April gratis beschikbaar gesteld voor ondernemers.

Een diamant is een stuk houtskool wat extreme druk heeft weten te doorstaan. In tijden van nood besef je wat je in je mars hebt.  Als ondernemers hebben we nu de keuze om ondanks de omstandigheden op te komen dagen als een slachtoffer of als een strijder.  Ben jij een strijder of wil je een strijder zijn, wees welkom! Omring je met ondernemers die je het succes gunnen en die net zoals jij kiezen voor leiderschap, verantwoordelijkheid, daadkracht ondanks de omstandigheden.

ONLINE Workshops

Reset je Ondernemers Mindset met Dans. 

Webinars

Tools die je direct kunt implementeren om krachtig deze crisis door te komen.

RESULTAAT coahing

Een op een resultaat gerichte coaching gericht op crisis interventie.

ONLINE WORKSHOPS

netwerk & dans boost je mindset

Bekrachtig je bedrijf en je lijf met dans. Kies voor leiderschap, kies voor de beste versie van jezelf juist in deze tijd. Een online meeting van plezier, een korte business workshop en effectieve netwerk gelegenheid. Kom in contact met andere ondernemers, dans en handel met daadkracht.Woensdag, 8 April 2020

20:30 - 22:15 uur Online

Investering (Covid Crisis): Gratis

STREtch & FOCUS BOOST JE MINDSET 

Breng je gedachten tot rust. Creëer helderheid en ervaar innerlijke zekerheid. Bepaal je focus  en voel de kracht in jezelf om vanuit rust overzicht en focus te handelen in je bedrijf en in je dagelijkse leven. 

Dinsdag, 14 April 2020

20:30 - 22:15 uur Online

Investering (Covid Crisis): Gratis

DANSMEDITATIE VOOR ONDERNEMERS

Wil je wat meer de diepte ingaan en ontdekken hoe dans jou antwoorden kan geven voor jouw grootste uitdaging? Ruim beperkende gedachten op, kom in contact met je vrouwelijke kracht en verbind je met je ervaar meer vrijheid in je lichaam en in je hoofd. Ontmoet andere ondernemers  en verbreed je netwerk. 


Woensdag, 22 April 2020

20:30 - 22:15 uur Online

Investering (Covid Crisis): Gratis

WEBINARS

CRISIS MANAGEMENT

Ondernemen is het oplossen van een aaneenschakeling van uitdagingen. In dit webinar worden je tools aangereikt die je direct kunt inzetten in je bedrijf, met je team of in je eenmanszaak om jouw huidige situatie het hoofd te bieden.


Woensdag, 15 April 2020

20:30 - 22:15 uur Online

Investering (Covid Crisis): Gratis


VEERKRACHT

In tijden van nood onderscheidt zich het kaft van het koren. Wie verkies je in deze tijd te zijn. In deze webinar laten we je zien hoe jij weer in contact kunt komen met jouw innerlijke veerkracht zodat je jouw huidige situatie het hoofd kunt bieden. 


Woensdag, 29 April 2020

20:30 - 22:15 uur Online

Investering (Covid Crisis): Gratis

FOCUS

Hoe maak je keuzes in tijden van onzekerheid? Hoe focus je en hoe behoud jij je focus? In dit webinar gaan we dieper op deze vragen in. Het doel is dat je dit webinar verlaat met 1x concrete tool die je direct kunt toepassen in jouw bedrijf.


Data wordt later bekend gemaakt


Investering (Covid Crisis): Gratis

RESULTAAT COAHING

kies je voor crisis of kies je voor kansen?

Ondernemen is het creëren van kansen, juist als er geen kansen "lijken" te zijn. Hoe ga jij ervoor zorgen dat jij de held wordt van je eigen leven? Wat ga jij doen om ervoor te zorgen dat deze crisis het kantelpunt is van jouw leven om jezelf krachtiger te maken dan ooit? In de maand mei maak ik 10 sessies beschikbaar voor gratis 1 op 1 sessies van 2 uur. Hierin bespreken we jouw grootste zakelijke uitdaging, onderzoeken we wat er nodig is om het resultaat te behalen wat jij voor ogen hebt. Ook ontvang je concrete tools die je direct kunt toepassen in je leven in in je praktijk om direct resultaat te ervaren in je persoonlijke leven. 

Navigation


KVK 711 95 955 

BTW NL 002 297 866 B67

IBAN NL 88 KNAB 0256 8266 76